top of page

LA TEVA PARTICIPACIÓ

A Tasnimakunda ens interessa col•laborar amb les entitats actives localment i es per això que estam construint un equip de persones lse vulguin sumar a la nostra tasca i aportar un valor afegit als projectes.

Voleu col·laborar?

Ho podeu fer de diverses maneres: a través d’aportacions econòmiques, aportacions en espècie o facilitant algun procés essencial per a l’execució i difusió del projecte. 

En aquests moments els socis col·laboradors més importants són el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació i la DG de Cooperació del Govern Balear.

Per a fer donacions podeu fer trasnferir les vostres donacions a:

Associació Tasnimakunda
Caixa Colonya

IBAN ES82 2056 0000 6110 0058 3813

Voleu ser voluntaris/es?

Les persones voluntàries són la clau del projecte i poc podríem fer sense elles. No comptam amb cap assalariat dins de la organització encara i tot i que de vegades això dificulta i endarrereix la feina, estem segurs que els anys de compromís que duem demostrant són una garantia de la serietat de l’abast de les nostres actuacions. Ara per ara comptem amb un total de deu voluntaris a Mallorca i setze a Diannah i esperem que vagi en increment.

De cara al 2021-22 esperem inaugurar el programa de voluntaris professionals el qual tindrà com a objectiu la transferència de coneixements entre professionals i la immersió cultural com a producte dels encontres. En aquest sentit ens agradaria agrair a Lucia Alcaraz amb el suport amb la llista de materials mèdics.

 

No dubteu en contactar-nos per a explorar vies en les que podeu dedicar un temps adaptat a les vostres neces- sitats i interessos, tothom és benvingut!

Voleu ser ambaixador/a?

Esperem també que al 2021-22 puguem inaugurar el programa d’ambaixadors i ambaixadores per aquelles persones que han desenvolupat una passió pels projectes i vulguin dur a terme tasques vàries com la difusió dels projectes, la recaptació de fons, la dinamització de les xarxes socials, la organització d’esdeveniments, etc. Ser ambaixador/a de Tasnimakunda significa rebre oportunitats de treball en xarxa amb altres persones i organitzacions, créixer i formar-se amb altres camps, rebre el suport i reconeixement públic de Tasnimakunda i evidentment la satisfacció de contribuir a fer aquest món un lloc una mica millor i just.

 

Consulteu-nos per a saber quines necessitem cobrir en aquests moments, i formeu part del nostre equip :)

 

PRESÈNCIA COMUNICATIVA: FEINA EN XARXA

Tasnimakunda està treballant a contrarellotge per a actualitzar les plataformes de comunicació. A partir de gener 2021 comptarem amb una pàgina web, presència a les xarxes socials, un mini documental, y posarem en marxa campanyes de sensibilització, apostant fort sempre per a multiplicar els efectes del projecte.

Alhora de la comunicació fer feina en xarxa ens permet accedir a oportunitats que ben segur no trobaríem
sols. Una xarxa efectiva ens ajuda a estalviar temps i esforç en el desenvolupament de projectes, i també és
una estratègia poderosa quan arriba el moment de donar difusió a les iniciatives i als nostres col•laboradors i patrocinadors. En aquest sentit ens agradaria agrair a Foto Ruano amb la seva implicació amb el projecte

bottom of page