top of page

KAF BASKET

L'esport com a una eina educativa i transformadora per al jovent.

Donam suport al programa esportiu Kaf Basket liderat per Sidy Giroux que arrancà al gener de 2021 i que ja congrega a més de 30 joves de entre 11 a 21 anys, d'entre els quals es troben 8 nines.

El projecte té per objectiu principal inicial el de contribuir a la millora de l'educació integral dels infants per tal d'afavorir el seu desenvolupament i habilitats cognitives, augmentar les possibilitats de la continuació als estudis superiors, per no mencionar els beneficis psicosocials que proporciona l'activitat física.

La visió per al programa és d'esdevenir un centre d'aprenentatge i tecnificació de la disciplina esportiva que aculli a joves de la regió de la Casamance que serveixi de catapulta per a la seva inserció dins la xarxa d'esportistes d'alt nivell al país i al panorama internacional.

 

WEB Fondo web basket kaf.jpg

Reducció del risc de patir malalties
 

15% més probabilitats de seguir amb els estudis
 

Augment fins a un 40% del rendiment acadèmic

Augment de l'autoestima

Reducció del risc d'ús de drogues i embarassos precoços
 

heart-health-icon.png
download.png
201-2014947_checklist-icon-checklist-icon-orange-hd-png-download.png
symbole-visage-souriant-orange.png
images.png

NECESSITATS FASE 1

Poc a poc s'omple la pica

Actualment el projecte Kaf Basket té unes necessitats per poder continuar amb la seva tasca i avançar cap a la segona fase d'obertura del centre. Qüestions bàsiques com l'equipament, el transport o inclús el sou dels treballadors compten entre les qüestions fonamentals.

Fins al moment els entrenadors han invertit el seu temps i posat de la seva butxaca recursos per tal de reparar les cistelles i aconseguir pilotes, i amb un gran sentit de l'adaptació, els joves i els entrenadors segueixen fent feina a la pista tot i comptant amb escàs equipament el qual, en moltes ocasions, no està en bon estat per al seu ús.

Tot i que vos presentam una llista amb les necessitats, realment el projecte cerca establir un agermanament amb algun cllub de basket de Mallorca, centres educatius i altres entitats. Vos agraïm des de ja que compartigueu la webla crida!

 

1

4

2

3

Adquisició de l'equipació per als entrenaments (cistelles i cistelles mòvils, pilotes, carros, sacs, pissarres, cons, piques, tanques, cèrcols plans, escales agilitat, pilotes de reacció, petos, etc).

Adquisició de l'equipació per als alumnes (calçat, roba esportiva, botelles d'aigua, motxilles).

Formació dels entrenadors.

Transport dels alumnes fins a les insta·lacions.

 

CONEIX L'EQUIP!

Trobaràs al jovent de Kaf Basket cada dia de dillluns a dissabte entrenant a l'IES de Kafountine.
 

bottom of page